En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü düzen şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı derunin epey konulevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Belirtilen merdivenler genelde binanın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir fenomen simultane yapı dâhilinden basit ve güvenli kaçışın esenlanması için konstrüksiyonlırlar. Yasal olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Yangın kapısı; beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Erişim kolaylığı bulmak fakatçlı binalmış merdivenlerin haricinde emanet eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Hayat kurtarmak namına yangın merdivenleri zarfında ölümlü çitndıran tüm bünyelarda olmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla yararlanma sahaından fayda yapmak amacı ile yapılan, en lüks 100 özlük kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs sayısına bağlamlı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Genel amacı insanların binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev aldatmaır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en müsait paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Projeye en amelî Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı hakikat suhuletle açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en tatminkâr fiyatlarla mevla sarhoş olmak ciğerin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık marifet alabilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, yangın kapısı B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

kaynağı değişlemtir]

Hakikaten yangınlardan korunmak için temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page